Asayiş
  • 20.8.2004 00:10

ARKADAŞLARINDAN BORÇ PARA ALARAK BİRLİKTE OLDUĞU KADINI ÖLDÜRDÜ

ANTALYA (CİHAN) - Antalya'da meydana gelen cinayet olayını cep telefonu ele verdi. Antalya'da bir süre önce cesedi bulunan kadının, ilişkiye girdiği kişi tarafından, fazla para istemesi üzerine boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Antalya İl Merkez Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, cinayetin öldürülen kadının cep telefonundan hareket edilerek sonuçlandırıldığı bildirildi. Satılan cep telefonunu bulan jandarma ekipleri, katil zanlısı olarak Nurullah Başoğlu'nu (35) yakaladı.

Antalya'nın merkeze bağlı Varsak Beldesi Gaziler Köyü'nde 5 Ağustos 2004'te cesedi bulunan kadının öldürülmesiyle ilgili yakalanan Nurullah Başoğlu'nun ifadesinde olay günü bir arkadaşıyla alkol alarak gezintiye çıktıklarını ve yolda karşılaştıkları Nari Saltık (57) ile 15 milyon liraya anlaşarak ilişkiye girdiğini belirtti. İlişki sonrası Saltık'ın fazla para talep ettiğini iddia eden Nurullah Başoğlu, çıkan tartışma sonucu kadını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Başoğlu, kadını öldürdükten sonra kullandığı servis minibüsüne koyarak Gaziler Köyü yakınlarındaki ıssız bir yere atarak kaçtığını belirtti.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtilen Nurullah Başoğlu'nun bir şirkette servis şoförü olarak çalıştığı, olay günü cebinde fazla parası olmadığı için arkadaşından 10 milyon lira borç aldığı, Nari Saltık isimli kadını öldürdükten sonra cep telefonunu bir telefoncuya sattığı bildirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen Nurullah Başoğlu, savcılığa çıkartılırken basın mensuplarının sorularına cevap vermedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:46

İLGİLİ HABERLER