Yaşam
  • 24.7.2009 09:22

ARMAĞAN DAYAK YEDİ

ARİF ÇAYAN/İZMİR

Albümün hareketli parçası "Bay Bay"a Çeşme Kerasus Otel'de klip çeken Armağan, klibin plaj sahnesinde 6 genç kızın hışmına uğradı. Ege Dans Gençlik ve Spor Kulübü'nün dansçı kızları arasındaki kavgayı ayırmaya kalkışırken dayak yedi.

Genç solist, kargaşa sırasında kızların itip kaktırması yüzünden yere düşünce komik anlar yaşandı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında ve kavurucu güneşin altında gerçekleşen çekimler sırasında ayağında kot pantolonu bulunan Armağan Uzun, aşırı sıcak nedeniyle ter içinde kaldı.

Vedat Çağırgan'ın yönettiği klipte tekne, havuz ve plaj sahnelerinin çekimi 2 günde tamamlandı. Klibin tekne sahneleri, Armağan'ın Bülent Ersoy ile evlendiği teknede yapılırken, plaj ve havuz çekimleri de Kerasus Otel'de gerçekleştirildi.

Albümünü İzmir'de faaliyet gösteren Elçi Müzik firmasından çıkaran genç şarkıcı, "İlk klip çalışmamı kendi memleketimde yapma hayalim vardı. Bu sayede onu da başardım. Elçi Müzik'in sahibi Mehmet Elçi de bizlere destek oldu. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER