Spor
  • 22.8.2013 12:10

Arsenal'in CAS yorumu "İstanbul'a boşa geldik"

Fenerbahçe'nin dün akşam Şampiyonlar Ligi Playoff ilk maçında Arsenal'e sahasında 3-0 yenilerek gruplara kalma şansını mucizelere bırakmasının ardından gözler tamamen CAS'tan gelecek habere çevrildi.

Yine dün akşam saatlerinde Eurosport.com Türkiye farkıyla Arsenal kampından aldığımız haberlere bugün de devam ediyoruz. İngiliz ekibinin kampını ziyaret edip Arsene Wenger ile röportaj yapan ekibimiz Arsenal yöneticileriyle de yemek yeme şansı yakalamıştı. Eurosport Türkiye Istihbarat Şefi Alper Aslan ve Haber Müdürü Çağrı Develioğlu'nun sorularını yanıtlayan yöneticler CAS davası hakkında da konuştu.

“İstanbul’a boşa geldik”
İngiliz yetkililer Fenerbahçe ile oynayacakları maçın tamamen bir hazırlık ve kendilerini bulma maçı olacağını belirtti. Arsenal yöneticileri Türkiye'ye ve İstanbul'a zamansız bir tatil yaptıklarını ifade ettiler. CAS davası ile ilgili herhangi bir fikre sahip olmadiklarını ama UEFA kurullarının verdiği cezaları kesinlikle anladıklarını belirten yöneticiler “Fenerbahçe ile boşuna oynuyoruz” dediler.

Arsenal yöneticilerinin sureç ile ilgili bilgileri olmadan konusması dikkat çekerken Fenerbahçe'nin ceza alacağını belirtmeleri de kibir olarak yorumlandi.
 

Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:35

İLGİLİ HABERLER