Spor
  • 30.5.2006 12:57

ARSENAL'Lİ HENRY RİBERY'İ GÖKLERE ÇIKARDI : EN BÜYÜK KOZUMUZ

Arsenalli Henry, eski Galatasaraylı Ribery'yi göklere çıkardı: "Franck, Dünya Kupası'nda zafer kozumuz olacak. Kafasında hep hücum var.".

Arsenal'in golcüsü Thierry Henry, Fransa'nın geçtiğimiz Cumartesi Meksika'yı 1-0 yendiği hazırlık maçında ilk kez milli olan Franck Ribery'yi göklere çıkardı. Henry, "O, ulusumuzun beklentilerini taşıyor. Bu kolay değil. Ama bunu başaracak yeteneğe sahip. Franck bizim zafer kozumuz olacak" ifadesini kullandı. Meksika maçında son 16 dakika forma giyen oyuncunun topla korkusuz olduğunu kaydeden Henry, "Topu hep istiyor. Her seferinde kafasında hücum var. O, bir savunma oyuncusu için tam bir kabus. Çünkü topu her aldığında ciddi bir belaya neden oluyor" şeklinde konuştu.

'ONA SAYGI DUYUYORUM'
Eski Galatasaraylı sağ kanat oyuncusunun skor ne olursa olsun sahaya çıktığında rakip için kaos yarattığını belirten Henry, "Bu tür oyunculara büyük saygı duyuyorum, çünkü her zaman hücumu düşünen oyuncular benim için özeldir" yorumunu yaptı. Ribery'nin sanki 10 yıldır milli takımdaymış gibi hareket ettiğini kaydeden Fransız golcü, "9 kez atak yaptığında savunma oyuncusu onu durdursa, 10. seferde artık pes ettirir" dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER