Gündem
  • 28.4.2013 00:55

"Artık darbeciler dahi yargılanabiliyor..."

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Hukuk ve yargı reformları ile artık Türkiye'de hiç kimse sorgulanamaz değil. Artık darbeciler dahi yargılanabiliyor" dedi.

Siyaseti amaç olarak değil, insanlara hizmet etmek adına araç olarak kullandıklarını belirten Aydın, "Siyaset yaparken zorluklarla karşılaştık, ama hep milletin duasını aldık. Halkın her türlü sorununu çözmeye çalıştık. Bizi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğimiz bu" dedi. Türkiye'de büyük bir değişim süreci yaşandığını aktaran Aydın, şöyle dedi:

"Buralara gelene kadar önümüze bazı engeller çıkarıldı. 5 sene önce partimizi kapatmaya çalıştılar. Ergenekonu, Balyozu, çeteleri, mafyaları hatırlayın. Bu ülke, Ak Parti iktidar olana kadar, aslında iktidarlar tarafından yönetilmiyordu. Muktedir olan başkalarıydı. Askeri vesayet, bürokratik oligarşi vardı. Herkes kendi alanında kraldı ve iktidara çok sınırlı bir alan bırakılmıştı. Bu alan aşıldığı zaman darbe yapılırdı. Ak Parti ile birlikte bütün bu gelişmelerin yanında hukuk reformları oldu, adalet sağlandı. Hukuk ve yargı reformları ile artık Türkiye'de hiç kimse sorgulanamaz değil. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü kalmamıştır. Artık darbeciler yargılanabiliyor."

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER