Asayiş
  • 30.6.2014 22:02

Artvin’de yangın 2 evİ kül etti

Kirazlı köyünden Olgun Berber’e ait evde saat 15.30'da başlayan yangın evlerin ahşap olması nedeniyle kısa sürede büyüyerek Ziyettin, Nurettin ve İsmigül Berber kardeşlere ait eve de sıçradı. Evler tamamen yanarak kül oldu. Yangında 1 ahır da tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, yaşlı bir kadın balkondan atlayıp kendini kurtarmaya çalışırken yaralandı. Yaralı Gülbahar Berber, ambulansla Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Şavşat Kaymakamı Cemil Sarıoğlu ve Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk de, olay yerine gelerek, söndürme çalışmalarını izlediler.

Kaymakam Cemil Sarıoğlu, “Bu mübarek ayda vatandaşlarımızın evleri yandı. 2 ev ve 1 ahır tamamen kül oldu. Yangını haber alınca Şavşat Belediyesi ile Şavşat Orman İşletmesinin yangın söndürme ekipleri olay yerine anında intikal etti. Yangına çok üzüldük ama can kaybının olmaması da sevindirici olmuştur. Devlet olarak bütün imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun derken yangın söndürme ekiplerine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yangına müdahale eden itfaiye çayırlık alanda batınca yetkililer ve vatandaşlar aracı iterek çıkardı.Yangında Şavşat Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:45

İLGİLİ HABERLER