Asayiş
  • 24.6.2014 01:50

Asansör yere çakıldı, biri bebek 5 yaralı

Olayda komşularını gezmeye giden iki ayrı aileye mensup biri çocuk 5 kişi yaralandı. Yararlılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile polsi olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olay akşam saat 21:30 sıralarında Zeybek Mahallesi’nde bulunan bir sitenin B1-5 numaralı apartmanında meydana geldi. Edinlen bilgiye göre aynı sitenin değişik apartmanlarında oturan Karaoğlan ve Şirinyıldız aileleri B1-5 numaralı apartmanın 4. Katında oturan komşularına ziyarete gitmek için asansöre bindiler. İddiaya göre asansör 3. Kata çıktığında bir anda halatı koptu ve zemine çakıldı. Büyük bir gürültü ile asansör kabininin zemine çaıklıması ve içeridekilerin çığlıkları üzerine sitede oturanlar yardıma koştu.
Çevre sakinleri ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile asansörün kapısı kırılarak içeriden çıkarılan yaralılar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. F.K.,R.Ş. Z.K., S.K., T.K. ve bebek T. Hastaneye kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Asansörün yaklaşık bir haftadır garip sesler çıkardığını belirten apartman sakinleri, olaydan site yöneticilerini suçlarken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:56

İLGİLİ HABERLER