Asayiş
  • 19.11.2014 14:30

İki karısını öldüren sanıktan kan donduran ifadeler

İZMİT'in Kuruçeşme semtinde önceki gün aynı evde yaşadığı nikaHlı eşi ile birlikte yaşadığı kadını pompalı tüfekle öldüren ve dün akşam tutuklanan 33 yaşındaki Levent Ser ifadesinde, "İkisi bir olup beni sinirlendirdi" dedi. Ser'in öldürdüğü kadınlardan nikahsız yaşadığı İnci Ateş'in hamile olduğu ortaya çıktı.

Kentin Kuruçeşme Mahallesi'nde oturan 33 yaşındaki Levent Ser, aynı evde yaşadığı resmi nikahlı eşi 33 yaşındaki Fadime Ser ve dini nikah kıydığı 20 yaşındaki İnci Ateş'i pompalı tüfekle öldürdü. Çifte cinayetten tutuklanan Levent ifadesinde Fadime Ser ile 2005 yılında tanışıp evlendiğini, geçen şubat ayında da İnci Ateş ile tanıştığını anlattı. İnci'ye aşık olduğunu, onu ikna edip dini nikah kıyarak eve getirdiğini belirten Levent Ser, resmi nikahlı eşi Fadime'nin ise bunu önce kabullenmek istemediğini söyledi.

Bu nedenle nikahlı eşi Fadime'nin kendisine kötü davrandığını belirten Levent Ser, ifadesinde şöyle dedi:

"Çatı kaplama işi yapıyorum. Son zamanlarda işlerim kötü gitmeye başladı, para kazanamadım. Eve çok sayıda icralar gelmeye başladı. İnci de hamile kalmıştı ama doktora götürecek param da yoktu. İyice bunalıma girmiştim. Olay günü eve geldiğimde içeri girer girmez Fadime benim üzerime gelmeye başladı. Ben yokken birbirleriyle de tartışıp iyice gerilmişler. İnci de Fadime'den yana oldu o da benimle tartışmaya başladı. Bana hakaret etti. 'Vururum ulan sizi' diye bağırdım. Yine üzerime geldiler. Oturma odasındaki tüfeği alıp içinde dolu olup olmadığını da kontrol etmeden tetiğe bastım. Biri yere düştü, sonra diğerine ateş ettim. O da düşünce kaçmak istedim. Daha sonra polisler yakaladı."

İzmit - Mustafa BAĞDİKEN

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:13

İLGİLİ HABERLER