Asayiş
  • 29.6.2016 09:58

10 gün sonra düğünü vardı, hain saldırıda öldü

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali girişinde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Adli Tıp Kurumu'na gelen aileler, yakınlarının cenazelerini almak için bekleyişlerini sürdürüyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıdan acı haber

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Haznedaroğlu'nun 10 gün sonra evleneceği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Haznedaroğlu'nun kayınvalidesi damadının havalimanında çalıştığını söyledi. Damadı Yusuf Haznedaroğlu'nu kaybeden kadın, "Bakırköy Devlet Hastanesi'nden buraya geldik. Önce ağır yaralı olarak getirmişler sonra kaybetmişiz. Bilebildiğimiz bu kadar. Şu anda camiye götüreceğiz. Mesai bitimi saatinde kapı önünde servis beklerken. Arkadaşları yaralı, kendisini de kaybettik. Mesaiye kalsalar çıkmayacaktı o çocuklar oraya. 10 gün sonra düğünü vardı ne yazık ki" şeklinde konuştu. Haznedaroğlu'nun cenazesinin yarın Büyükçekmece'de kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi.

Havalimanındaki saldırının dehşete düşüren görüntüleri ortaya çıktı!


"DURUMUNUN AĞIR OLDUĞUNU ARKADAŞI VASITASIYLA ÖĞRENDİK"

Yusuf Haznedaroğlu'nun nişanlısının akrabası olan Tayyar Işıksaçan ise saldırıdan sonra yaşananları anlatarak, "Dün akşam önce yeğenim nişanlısına telefonla ulaşmaya çalışıyor. Saat 12'ye kadar telefon etti, irtibat sağlanamıyor. Annesine telefonla irtibat kuramıyorum, mesaisi bitti mutlaka beni araması gerekiyordu derken, sanıyorum hastaneye götürüldüğünde iş yerinden arkadaşlarına ulaşıyorlar. İlk önce şirkette çalışan bir arkadaşı vasıtasıyla durumunun ağır olduğunu öğreniyoruz. Taksiciye ulaşıyorlar sonra, taksici elindeki fotoğraftan 'ben götürdüm, durumu çok ağırdı hastaneye bıraktım' deyince öğrendik" dedi. Işıksaçan, olayın ardından bilgi akışında herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyledi.

Dünya Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıyı böyle gördü

SALDIRIDA BİR TAKSİCİ DE ÖLDÜ

Hain saldırıda hayatını kaybeden taksici Mustafa Bıyıklı'nın kızı Öznur Buzakçı da Adli Tıp Kurumu önünde babasının cenazesini bekledi. Öznur Buzakçı, "Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bir sürü insanın canı yandı. Şu mübarek günde herkesin canını yaktılar. Böyle bir adalet yok" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Hayatını kaybedenlerin yakınlarının en acı bekleyişi

Babasıyla en son birkaç gün önce görüştüğünü ifade eden Buzakçı, "En son 2, 3 gün önce görüştük. Yemek yedik içtik. Ondan sonra da bir daha göremedik. Olaylar olunca aramaya başladık. Baktım telefonu açmıyor, direkt Bakırköy Devlet Hastanesi'ne gittik. Buraya geldik, sabaha kadar bekledik. Burada olmasını istemiyordum, ama burada çıktı" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2016 10:09

İLGİLİ HABERLER