Asayiş
  • 15.12.2006 08:46

12 ERKEĞİN ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİ LİSE ÖĞRENCİSİNİN BİLGİSAYARINDA

İnternet suçlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın olduğunu söyleyerek karşısındaki erkeklerin soyunmasını sağlayan lise öğrencisi K.T., daha sonra bu görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanıyor.

İNTERNET’te kendini kadın olarak tanıtan biri tarafından kandırılıp ’web cam’ önünde soyunduğunu, kaydedilen çıplak görüntüleriyle kendisine şantaj yapıldığını öne süren Doktor T.Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvurdu. Bir derneğin başkanlığı yapan Dr. T.Ş. polise verdiği ifadesinde, "MSN’den kadın olduğunu söyleyen biriyle tanışarak uzun süre konuştum. Aramızdaki samimiyet ilerleyince benimle ’web cam’le görüşmek istedi. Karşımda çok alımlı bir kadın gördüm. Karşılıklı olarak soyunmayı teklif etti. O soyundukça ben de üzerimdekileri çıkardım. Sonunda ikimiz de çırılçıplak kaldık. Çeşitli fanteziler yaptık" dedi.

Bilişim Suçları Amirliği ekipleri, bilgisayarının IP numarasını tespit ettikleri zanlının Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde yaşadığını belirlediler. Savcılıktan izin alarak düzenlenen operasyonda, lise öğrencisi K.T.(17) gözaltına alındı. K.Y.’nin bilgisayarında 11 erkeğin daha çıplak görüntüleri ele geçirildi.

/Ali Aksoyer, Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER