Asayiş
  • 31.5.2014 12:43

12 yaşındaki kızı kaçırdı

Adana'da bir kişi, okula gitmek için kaldırımda oturan kızın yanına otomobille yaklaşıp arabasına almak için kandırmaya çalıştı, kız kanmayınca kolundan tutup kaçırmak istedi. Bu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

12 yaşındaki H.D. okula gitmek için Şakirpaca Caddesi'nde dolmuş beklemeye başladı. Bu arada çocuğun yanına otomobille yaklaşan Fuat Y. (23), "Baban gitti, gel seni okula ben bırakayım" diye teklifte bulundu. Ancak kız çocuğu, "Seni tanımıyorum. Hem ben okula servisle gidiyorum servis bekliyorum" dedi. Ancak zanlı kız çocuğunu kandırıp götürmeye çalışarak bir süre daha konuştu. Kız çocuğu zanlıya inanmayıp otomobilin yanından ayrılmak isteyince kolundan tutup çekmeye çalıştı ancak kız çocuğu kaldırımda oturduğu yere doğru gitti. Sinirlenen kız çocuğu yeniden otomobilin yanına gelip zanlıya küfretmek istedi. Bu arada bir vatandaş da kaldırıma gelerek olayı izlemeye başladı. Bu olaylar olurken kız çocuğunun servisi gelince çocuk servise binip okuluna gitti. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Öğle vakti anne Nazlı D, kızını almak için okula geldiğinde çocuk annesine yaşadıklarını anlattı. Anne de olayı babaya anlattı. Bunun üzerine aile bakkalın güvenlik kamerasına bakıp otomobili tespit etti. Öğleden sonra aynı şahsın mahallede dolaştığını gören aile ve vatandaşlar şahsa saldırdı bu arada olay yerine gelen polis, zanlıyı gözaltına aldı. Şahıs, sorgusunda olayı doğrulayıp arkadaş olmak istediğini söyledi. Zanlı sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:37

İLGİLİ HABERLER