Asayiş
  • 24.9.2016 11:45

12 yaşındaki Suriyeli çocuğa, abisi tecavüz etti

Daha 12 yaşında savaştan kaçtı, ancak ailesi çocuk yaşta hayatını kararttı. Abisinin defalarca tecavüz ettiği iddia edilen ve 8 aylık hamile olan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, korumaya alındı.

Habertürk Gazetesi'nden Zafer Samancı'nın haberinde yer alan iddialara göre, mide bulandıran olay Şanlıurfa’da başladı. L.V., 19 yaşındaki abisi M.V., anne ve babasıyla barınma evine yerleşti.

KARNI ŞİŞTİ, KORKTU, SÜREKLİ AĞLADI

Burada abisinin defalarca tecavüz ettiği küçük kız, yaşadıklarını ailesine anlattı. Ailesaklamaya çalıştı, ancak misafirhane yetkilileri durumu öğrenerek emniyete bildirdi.Polis M.V.’yi gözaltına alırken, karnının şişmesinden korkan ve sürekli ağlayan küçük kıza hamile olduğu söylenmedi. Bir süre sonra pedagog ve tercüman nezaretinde anne adayı olduğu 1 hafta da alıştırılarak anlatıldı.

Ailenin diğer üyeleri de olayı duyunca, olası bir töre cinayetine kurban gitmemesi için küçük kız Konya’daki bir rehabilitasyon merkezine yerleştirildi. Burada rahatsızlanan küçük kız hastaneye kaldırıldı. L.V.’nin, erken doğum şüphesiyle tedavisi devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2016 12:10

İLGİLİ HABERLER