Asayiş
  • 2.9.2014 15:03

13 yaşındaki kız tecavüze uğradı

Zonguldak'ta 15 yaşındaki B.C. eniştesinin tacizine uğradı. Durumu ailesine söyleyemedi. İntihara teşebbüs eden genç kıza üniversite hastanesinde yapılan muayenede 'ruh sağlığı bozulmadı' yönünde rapor düzenlendi.

'İntihara kalkışsa da ruh sağlığı bozulmadı'
 
Savcılık enişte O.Ç. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 8 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Bu rapor 'Ruh sağlığı bozulmuştur' şeklinde düzenlenseydi enişte hakkında açılacak davada istenilen ceza miktarı '15 yıldan az olmamak üzere' olacaktı. Dava ağır ceza mahkemesinde görülecekti.
 
YEMEK İÇİN GİTTİLER
 
Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre B.C. babası ile birlikte halasına yemeğe gitti. İddianameye göre, babası ile kuzeninin olmadığı bir sırada enişte O.Ç. küçük kızı öpmeye çalıştı. B.Ç. izin vermedi. Mutfağa gittiği sırada ise eniştesi eliyle kalçasını okşadı. B.C.'nin iddiasına göre olaydan birkaç hafta önce de enişte sarılmak isteyerek 'Güzelim naber' dedi.
 
İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
 
B.C. olay sonrası intihar teşebbüsünde bulundu. Baba, kızının neden intihar etmek istediğini araştırmaya başladı. Bunun üzerine küçük kız yaşadıklarını anlattı. Baba soluğu savcılıkta aldı. Savcılığın talebi ile enişte O.Ç. tutuklandı. Yaklaşık 1 ay tutuklu kalan O.Ç. daha sonra tahliye oldu. Dava devam ediyor.
 
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:08

İLGİLİ HABERLER