Asayiş
  • 8.12.2016 12:30

18 yaşındaki genç yol kavgasında canından oldu

ANKARA’nın Çubuk ilçesinde yol verme yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada, kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından tabanca ile vurulan 18 yaşındaki Cesur Demircioğlu öldü, 22 yaşındaki ağabeyi İdris Demircioğlu yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Çubuk’un Sarısu Mahallesinde meydana geldi. Sarısu Mahallesi’nde traktörle su taşıyan İdris ve Cesur Demircioğlu kardeşi, kimliği belirlenemeyen bir kişinin otomobiliyle durdurması üzerine tartışma çıktı. İddiaya göre yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmanın büyümesi üzerine zanlı, tabancayla Cesur Demircioğlu’nu karnından, ağabeyi İdris Demircioğlu’nu da ayaklarından yaraladı. Karnından ağır yaralanan Cesur Demircioğlu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yaşamını yitirdi. İdris Demircioğlu ise Gazi Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Cesur Demircioğlu morga kaldırılırken, Jandarma ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Hayatını kaybeden Cesur Demircioğlu’nun üniversite sınavına hazırlanıp avukat olmak istediği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 8.12.2016 12:36

İLGİLİ HABERLER