Asayiş
  • 27.4.2011 14:47

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA BÖYLE HIRSIZLIK YAPTIRDILAR!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı 52 sokak üzerinde bulunan bir eczanede meydana gelen olayda, 6 yaşındaki bir çocuğun iki kadınla eczaneye gelip, emekleyerek masanın altına girip eczacı Serpil Akyol Çekli'ye ait çantayı alması, güvenlik kamerasınca görüntülendi.
Eczane sahibi Serpil Akyol Çekli eczanesine 5-6 yaşlarındaki bir çocuk ile iyi giyimli iki kadının geldiğini ve kilolu kadının tansiyon ölçtürmek istediğini söylediğini kaydetti.

GELEN TELEFONU ŞAKA ZANNETTİM

Kadınların, tansiyon ölçtürdükten sonra birer bardak su içip eczaneden ayrıldığını belirten Serpil Akyol Çekli, yaklaşık bir saat sonra, tanımadığı bir kişinin eczaneye telefon açarak "Çantanızı tapu dairesinin önünde aracıma asılı buldum" dediğini belirtti.

Telefonda kendisi ile dalga geçildiğini zannettiğini ifade eden Serpil Akyol Çekli, "Telefon üzerine hemen masama gidip baktığımda çantamı göremedim. Her yere baktım bulamadım. Telefon konuşmasının gerçek olduğunu düşünmeye başladım. Ardından güvenlik kamera kayıtlarını inceledim. Çantamı, iki kadınla gelen 6 yaşlarındaki bir çocuğun çaldığını görünce büyük bir şok yaşadım" diye konuştu.

HİÇ HIRSIZA BENZEMİYORLARDI

Görüntüleri izleyince, çocuğun emekleyerek masanın diğer tarafına geçip çantasını aldığını, ardından da birlikte geldiği kadınlara verdiğini anlatan Çelik, "Kadın, çocuktan aldığı çantayı poşete atmış. Bir süre daha eczanede beklemişler. Hatta o kadar rahatlar ki su bile içmişler. Oldukça sakin ve kibardılar. Hırsız olduklarından hiç şüphelenmedim" diye konuştu.

SABRİ ÇAĞLAR- İSA AKAR-ANTALYA



Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:04

İLGİLİ HABERLER