Asayiş
  • 3.10.2015 12:01

82 yaşındaki adamdan 78 yaşındaki eşine ’aldattın’ dayağı

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 82 yaşındaki İbrahim Pirinçeker, 62 yıldır evli olduğu eşi 78 yaşındaki eşi Fadime Pirinçeker’in kendisini aldattığı düşüncesi ile uzun süredir eşine küfredip, darp etmeye başladı. Fiziki ve sözlü şiddete artık dayanamayan yaşlı kadın, son saldırının ardından polise başvurdu. Polis, hemen eve gelerek karı-kocayı alıp Hürriyet Polis Merkezi’ne götürdü. Burada ifadesi alınan çiftten koca Pirinçeker, "Eşim beni aldatıyor, bu nedenle kavga ediyoruz" dediği öğrenildi. Fadime Pirinçeker ise "Eşim hayal kuruyor, sonra da beni darp ediyor. Artık ben darp edilmeye dayanamıyorum, üstelik bana da küfür ediyor, bunun dırdırından ve dayağından bıktım" dediği öğrenildi.

"AYAKTA ZOR DURUYORUM, EŞİMİ NASIL DÖVEYİM"

Yaşlı karı-koca, ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Burada basın mensuplarının sorularına kadın cevap vermezken yaşlı adam, basın mensubunun "eşinizi neden dövüyorsunuz" sorusuna, "Ben ayakta zor duruyorum, eşimi nasıl döveyim" dedi.

Sağlık raporu almak için adli tıp birimine giren karı-koca yan yana oturmadı. Kadın, kocasına arkasını döndü. Sağlık raporu almak için önce Fadime Pirinçeker içeri girdi. Kadın doktor raporu verirken ne olduğunu sorunca yaşlı kadın konuyu anlattı. Bunun üzerine kadın doktor İbrahim Pirinçeker’i çağırıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyince Pirinçeker, "Doktor hanım, hem sizden hem de eşimden özür diliyorum" dediği öğrenildi.

Daha sonra çift adli tıp biriminden çıkartıldı. Adli tıpa gelirken yan yana oturtulmayan çift, bu kez biraz dargın olsalar da yan yana oturtulup polis merkezine götürüldü. İfadeleri alınan çift daha sonra serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:07

İLGİLİ HABERLER