Asayiş
  • 23.8.2016 15:22

Acı haberler peş peşe gelmeye devam ediyor

Şırnak’ın Uludere ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1’i üsteğmen, 2 asker şehit oldu

Olay, Uludere ilçesi Andaç köyü yakınlarında bulunan üs bölgesi yolunda meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, 1’i üsteğmen, 2 asker şehit oldu. Patlamanın ardından zırhlı araçlarla çok sayıda askerin sevk edildiği bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Bingöl’de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, bir korucu şehit oldu, bir korucu da ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Ortaçanak bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, keskin nişancı tüfeği ile vurulan korucu İdris Demir şehit olurken, korucu Tarık Aydemir de ağır yaralandı. Yaralı korucu, helikopterle Bingöl Tugay Komutanlığı pistine, buradan da ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Bölgede operasyon sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 23.8.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER