Asayiş
  • 23.4.2014 11:54

Adana'daki vahşette babaya gözaltı

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Kışla Mahallesi'nde DSİ TOKİ'ye ait apartmanın 6. katında yaşayan Nazan Ş. (44) ile kızı Ladin Ş.'den (15) 3 gündür haber alamayan yakınları evlerine gitti. Kapı açılmayınca şüphelenen yakınları polisi aradı.

Olay yerine gelen polisin yardım istediği Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı CANKUR ekipleri balkon kapısını kırarak içeri girdiklerinde anne Nazan Ş. ile Şehit Temel Cingöz Lisesi 1. sınıf öğrencisi Ladin Ş.'yi kendi odasında silahla vurularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı olarak buldu.

İflas ederek icralık olduğu öne sürülen kadın kuaförü Hakan Ş.'ye (44) ulaşmak isteyen polis, şahsın kayıp olduğunu öğrenince cinayet zanlısı olarak yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis, Hakan Ş.'yi merkez Seyhan ilçesinde yakalayarak emniyete götürdü. Zanlının öğleden sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bu arada, Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan anne ile kızının cenazeleri yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER