Asayiş
  • 18.7.2018 00:04

Adnan Oktar operasyonunda ünlü ismin yeğeni gözaltında

Adnan Oktar'a düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında ünlü oyuncu Şener Şen'in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun da olduğu öğrenildi.

İstanbul polisince düzenlenen operasyonla 189 müridiyle birlikte gözaltına alınan Adnan Oktar ve müridlerinin ifadelerinin alınmasına sabah saatlerinde başlandı. Kara para aklama, cinsel saldırı ve casusluk suçlarının da bulunduğu 30 ayrı suçlamanın tamamını sorgusunda reddettiği öğrenilen Oktar'ın hakkındaki şikayetçi mağdur sayısının ise 150'ye ulaştığı öğrenildi.

Öte yandan gelen son bilgilere göre ünlü sanatçı Şener Şen'in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu da gözaltına alındı.

Aslı Süme Efeoğlu ile ilgili görsel sonucu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekipleri geçtiğimiz hafta Oktar yapılanmasına yönelik operasyon düzenlemiş ve 5 ilde yapılan baskınlardai Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 190 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Aslı Süme Efeoğlu ile ilgili görsel sonucu

Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde tutulan şüphelilerin ifade işlemlerine sabah saatlerinde başlandı. Soruşturma kapsamında Adnan Oktar'ın da sorgusunun aralıklarla yapıldığı öğrenildi. Örgüt lideri olarak “Çocukların cinsel istismarı” “Cinsel saldırı” “Reşit olmayanla cinsel ilişki” “Çocuğun kaçırılması veya alıkonulması” “Cinsel taciz” “Siyasi ve askeri casusluk”  “Nitelikli dolandırıcılık” “Kaçakçılık kanununa muhalefet” suçlarında aralarından bulunduğu 30 ayrı suçlamayı reddettiği öğrenilen Oktar'ın 3 avukatının sorguda hazır bulunduğu  öğrenildi.

 

Aslı Süme Efeoğlu ile ilgili görsel sonucu

Aslı Süme Efeoğlu ile ilgili görsel sonucu

Aslı Süme Efeoğlu ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 18.7.2018 01:26

İLGİLİ HABERLER