Asayiş
  • 26.11.2014 10:07

Ali İsmail Korkmaz davasına olay yerinin maketi getirildi

Ali İsmail Korkmaz davasına olay yerinin maketi getirildi Ali İsmail Korkmaz davası,gezi parkı ali ismail korkmaz

3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya, anne Emel Korkmaz, baba Şahap Korkmaz, ağabeyi Gürkan Korkmaz ile avukatları, tutuklu sanıklar İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu, Muhammet Vatansever ve Ebubekir Harlar, Mevlüt Saldoğan, tutuksuz yargılanan Şaban Gökpınar, Hüseyin Engin ve Yalçın Akbulut hazır bulundu. Duruşmaya Uluslar Arası Af Örgütü Hollanda Şubesinden Andrea de Ruijter de gözlemci olarak katılırken, CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum da duruşmayı izleyen arasında bulundu.

Geniş güvenlik önlemi
Eskişehir'deki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın öldürülmesi ile ilgili 5. duruşma için Kayseri Adalet Sarayı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Ali İsmail Korkmaz davası için geniş güvenlik önlemi Ali İsmail Korkmaz,eskişehir,Gezi Parkı eylemleri,kayseri adalet sarayı

 

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava için Kayseri Adalet Sarayı önünde Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Duruşmayı izlemek için gelenler yapılan aramalardan sonra içeri alınıyor.

Duruşmada, tutuklu sanıklar İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu, Muhammet Vatansever ve Ebubekir Harlar ile polis Mevlüt Saldoğan, tutuksuz olarak Şaban Gökpınar, Hüseyin Engin ve Yalçın Akbulut 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan yargılanıyor. 

Korkmaz ailesinin avukatları hazırladıkları olay yerinin maketini duruşma salonuna getirdi. 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:04

İLGİLİ HABERLER