Asayiş
  • 9.1.2014 00:38

Ambulans ile yolcu minibüsü çarptı

Edinilen bilgiye göre, Gelibolu Devlet Hastanesi’nden aldığı hastayı İstanbul’daki bir hastaneye sevk eden Mehmet Öncü (56) yönetimindeki 17 FE 751 plakalı ambulans, Edirne’nin Keşan ilçesinde Enez Kavşağı’na geldiğinde kırmızı ışıkta geçerken, Enez istikametinden gelen Necati Topaloğlu (57) yönetimindeki 22 RF 854 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle minibüs yoldan çıkarak takla attı.
Kaza sonrasında ise olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, kazada ambulans sürücüsü Öncü ile 112 personelleri Erhan Gügercinoğlu (22), Yasin Can (25) ile ambulansın önünde oturan hasta yakını Hafize Ayfer Dişçi (53) ve hasta Süleyman Metin Dişçi (55), minibüs sürücüsü Necati Topaloğlu ile minibüste yolcu olarak bulunan Celal Yılmaz (14), Halil İsmail Yılmaz (47) ve Sevdiye Topaloğlu (51) yaralandı.
Yaralılardan Hafize Ayfer Dişçi, çarpmanın etkisiyle ambulansın ön tarafında sıkıştı. Olay yerine gelen Keşan Belediyesi İtfaiyesi’ne ait kaza kırım ekibi tarafından sıkıştığı yerde çıkarılan Hafize Ayfer Dişçi ile diğer yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan aynı kavşakta daha önce meydana gelen kazalarda çok sayıda kişi ölmüş ve yaralanmıştı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:39

İLGİLİ HABERLER