Asayiş
  • 22.2.2017 10:46

Antalyasporlu futbolcular kaza yaptı

Antalyaspor’un golcüsü Deniz Kadah, beraberindeki genç kaleci Ahmet Özden ile Lara’daki evinden Atilla Konuk Tesisleri’ne giderken otomobiliyle kaza yaptı.

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un golcüsü Deniz Kadah ile genç kaleci Ahmet, Döşemealtı Tesisleri’ne giderken kaza yaptı.

Lara’daki evinden yola çıkan ve aracıyla genç kaleci Ahmet’i de tesislere götüren Deniz Kadah, Muratpaşa İlçesi Mevlana Caddesi’nde Meydan Altgeçiti çıkışında bir otomobilin ani fren yapması üzerine aracının kontrolünü kaybetti. Önündeki araca çarpmamak için direksiyonu çeviren Deniz Kadah’ın otomobili refüje çıkarak demir bariyere çarptı.

Antalyasporlu futbolcu kaza yaptı
 

Çarpışmanın etkisiyle yüzünü direksiyona çarpan Deniz Kadah’ın dudağının iç kısmında kanama oldu. Genç kaleci Ahmet ise kazada yara almadı. Kulübün golcü futbolcuya tahsis ettiği 34 NV 2296 plakalı otomobil kazada hasar gördü.

Kazanın şokunu uzun süre atlatamayan iki futbolcu, olay yerine polis çağırdı. Polisin incelemesinin ardından araç trafik otoparkına götürüldü. İki futbolcu daha sonra taksiyle Akhisar Belediyespor ile oynayacakları maçın hazırlıkları için Döşemealtı Tesisleri’ndeki antrenmana gitti.

Antalyasporlu futbolcu kaza yaptı

Güncellenme Tarihi : 22.2.2017 10:48

İLGİLİ HABERLER