Asayiş
  • 18.2.2018 09:36

Ataşehir'de restoranda silahlı kavga

Ataşehir'de bir restoranda çıkan silahlı kavgada biri güvenlik görevlisi 3 kişi yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi

Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'ndaki bir restoranda saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre restorana çorba içmeye gelen iki kişi içerideki bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı.

DHA'nın haberine göre, tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşürken Zafer Ü. ve Özkan O. bacağından yaralandı. Silah seslerini duyan güvenlik görevlisi Güven B., kavgaya ayrılmak isterken seken kurşunlarda birinin bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Saldırganlar olay yerinden bir otomobille uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları çevredeki hastaneye kaldırırken durumları ise iyi olduğu öğrenildi.

"TARTIŞMA BÜYÜDÜ ÇEKTİ VURDULAR"

Görgü tanığı Halil Bakır içerideki yaşanlarını anlattı,"Ben burda çalışıyorum. Arkadaşlar tartıştılar iyice kavga büyüdü, ilk içerde başladı, ben tartışmayı gördüm. Dışarda konuştular, sarhoştular galiba tartışma büyüdü. Çekip vurdular birbirlerini. 2 kişilerdi, biri karışmadı, beyaz bi arabaları vardı, bindi gittiler. Biz de sesleri duyduk. 3 el ateş ettiler ikisini de bacağından vurdu, diğerini bilmiyorum, biri güvenlik olaya bakmak için gelmişti, içerdekinin durumu kötüydü" diye konuştu

Öte yandan yaşanan kavgada restoranın camına kurşun isabet ederken olay yeri inceleme ekipleri, çevrede delil araştırması yaptı. 

Polis ekipleri de olayın yaşandığı çevredeki vatandaşlardan bilgi alırken olayla ilgili içeride bulunan güvenlik kamerasın görüntülerini inceledi. Kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

 


 

Güncellenme Tarihi : 18.2.2018 09:37

İLGİLİ HABERLER