Asayiş
  • 22.6.2012 12:17

Bacağındaki ağrıları geçiremeyen yaşlı adam intihar etti!..

İzmir'de yaşanan intihar olayı sonrası yaşlı adamın ailesi ölüm haberi ile sarsıldı.

İZMİR (İHA) - İzmir'in Torbalı ilçesinde, gece saat 02.00 sıralarında evden çıkan 86 yaşındaki Ali Küçük, sabah evlerinin yanında bulunan inşaat halindeki bir binada ölü bulundu.
Küçük’ün cesedini inşaata çalışmaya gelen işçiler buldu ve durumu polise bildirdi. Gece evi terk ederek çıkan yaşlı adamı aramak için ailesinin seferber olduğu ancak bulamadıkları belirtildi. Küçük’ün Torbalı’da ‘Maydonozcu Ali’ lakabıyla tanındığı ve yıllardır pazarlarda maydanoz, dere otu gibi yeşillikler sattığı öğrenildi. Olay dün sabah saat 08.00 sıralarında 3066 Sokak üzerinde bulunan inşaat halindeki binada meydana geldi. Binanın asansör boşluğunda cansız yatan Ali Küçük’ün cesediyle karşılaşan işçiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali Küçük’ün öldüğünü belirledi.Küçük’ün cesedi incelenmek üzere önce Torbalı Devlet Hastanesi morguna, ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 

ŞİDDETLİ AĞRILARI VARDI
Yaşlı adamın uzun süredir bacaklarında siyatik rahatsızlığı bulunduğu ve şiddetli ağrılar çektiği öğrenildi. Çevresine şiddetli ağrılar nedeniyle acıya dayanamadığını ve intihar etmeyi düşündüğünü söylediği iddia edildi. Öte yandan asansör boşluğunun 1,5 metre derinliğinde olduğu ve şahsın düşerken bileğini kırdığı öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası Ali Küçük’ün ölümü araştırılıyor.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:12

İLGİLİ HABERLER