Asayiş
  • 22.8.2016 00:12

Bak Piliç'in Fethullahçı sahibi tutuklandı

Bakpiliç'in sahibi Mehmet Hanifi Bak tutuklandı..Bakpiliç'in sahibi Mehmet Hanifi Bak, emniyetteki 3 günlük sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Mehmet Hanifi Bak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderildi.



DARBEYİ KINADI AMA İŞE YARAMADI

Ülkemizin Kanlı Günü

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde hain ve kanlı bir darbe girişimine tanıklık etti. Sayın Cumhurbaşkanımız, değerli Hükümetimiz ve aziz milletimiz sayesinde hainler amaçlarına ulaşamadı.

Bakpi, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajlar ile bu süreçte Hükümetin ve Türk milletinin yanında durduğunu; hain darbe girişimini lanetlediğini kesin bir dille ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanifi BAK, sosyal medya üzerinden bir kınama metni yayınladı.

Kınama metni şu ifadeleri içerdi:

“15 Temmuz gecesi ülkemize, milletimize, demokrasimize, vatanımızın birlik ve bütünlüğüne karşı girişilen hain darbe girişimini lanetliyoruz…

Bu darbe girişimine karşı taviz vermeyen dik duruşlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’a, Hükümetimize, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ve milletimize saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Darbe girişimine karşı canları pahasına demokrasimizi koruyan, bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı dileriz.”

Güncellenme Tarihi : 22.8.2016 01:19

İLGİLİ HABERLER