Asayiş
  • 22.4.2014 23:26

Başkent'te kadın sürücü terörü

Ankara'da Nur A. isimli kadın sürücüyü, trafik polisleri tam 4 deneme sonrasında durdurabildi.

 

Ankara'da alkollü kadın sürücü trafiği birbirine kattı İZLE

ALKOLLÜ KADIN SÜRÜCÜ POLİSLERİ PEŞİNE TAKTI

Ankara'da sabah saatlerinde yaşanan olayda, Ankara Emniyeti'ne bir vatandaştan gelen "Aracında köpek bulunan alkollü bir kadın, cadde üzerinde yolu trafiğe kapatmış" ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Polis, Beşevler Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki 06 BH O94 plakalı aracın yanına geldi.

KAVŞAKLAR EKİPLER TARAFINDAN KESİLDİ

Bayan sürücü, emniyet aracını görünce kaçmaya başladı. Polis ekipleri de sürücünün arkasından devam etti. Kadının gittiği güzergah telsizle merkeze aktarıldı. Bayan sürücünün ilerlediği kavşaklar ekipler tarafından kesildi. Hızla Konya Yolu istikametine giden sürücü, Kepekli kavşakta trafik kapatılarak durduruldu. Aracından inmeyen kadın yoluna devam etti. Yanında köpeğiyle hızla ilerleyen sürücü, bir sitenin içine girdi.

POLİS ARACIN ÖN CAMINI KIRDI

Polisin ‘in ihtarına’ uymayan sürücü, polisin üzerine aracını sürerek, yoluna devam etti. Kadın sürücü daha sonra ekip araçlarıyla, Yıldız kavşağında kıstırıldı. Aracın içerisinde sigara yakan sürücü, polisin bütün ikazlarına rağmen aşağı inmedi. Bunun üzerine polis, aracın önüne kapan açtı.

ÖNÜNDEKİ ARACI İTEREK KAÇMAYA DEVAM ETTİ

Kapanın üzerinden geçen ve 4 lastiği patlayan sürücü, önündeki aracı iterek, kaçmaya devam etti. Bir süre bu civarda polis tarafından kovalanan sürücü, soluğu eşinin işyerinin önünde aldı. Sürücü aracından inmemekte direnince, polis otomobilin ön camını kırmak zorunda kaldı.

GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan sürücü, güçlükle polis otosuna bindirildi. Yanında bulunan köpeği ise bahçenin korkuluk demirliklerine bağlandı. Sahibi gözaltına alınırken havlayan köpek, kadının eşi tarafından binaya alındı. Gözaltına alınan ve isminin Nur A. olduğu öğrenilen sürücü karakola götürüldü. Diğer yandan, kovalamaca sırasında bazı araçlarda maddi hasar oluşurken, bir polis aracı da orta refüje çıktı.

ENSONHABER

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER