Asayiş
  • 22.2.2017 13:50

Bilal Kupal; ’Karım beni öldürmeye çalıştı’

MANİSA’nın Alaşehir İlçesi’nde, 4 yaşındaki kızı Irmak Kupal’ın tecavüze uğrayıp öldürülmesiyle büyük üzüntü yaşayan baba Bilal Kupal’ın, eşini ve diğer kızını bıçaklayarak öldürmesi, kentte şok etkisi yarattı. Cinayetlerin ardından intihara teşebbüs eden baba Bilal Kupal’ın sözlü ifadesinde, uyurken eşinin kendini bıçaklamaya çalıştığını, gürültüye uyanan kızının odaya girip araya girmesiyle kazayla bıçaklandığını, boğuşmada eşini de yaraladığını söylediği öğrenildi. Bu arada otopside Suriye Kupal’ın hamile olduğu kesinleşti ancak kaç aylık olduğu henüz tespit edilemedi.

Alaşehir’de gündelik işlerde çalışan 27 yaşındaki Suriye Kupal ve 44 yaşındaki Bilal Kupal çiftinin, Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi 2 Sokak’taki evlerinin önünde oynayan kızı 4 yaşındaki Irmak Kupal, geçen 14 Ekim’de ortadan kayboldu. Arama çalışmalarına rağmen küçük Irmak bulunamadı. Baba Bilal Kupal’ın şüphelendiğini söylediği Himmet Aktürk, katıldığı televizyon programında suçunu itiraf etti, küçük kızı tecavüz edip öldürdüğünü ve gömdüğünü söyledi.

Kamuoyunu şoke eden itiraftan sonra Himmet Aktürk’ün gösterdiği bölgede 3 gün arama yapıldı. Evine 2 kilometre uzaklıkta ilk olarak Irmak’ın ayakkabıları, ardından da üzüm bağı içerisinde cesedi bulundu. Irmak, kentte gözyaşları içinde toprağa verildi. Himmet Aktürk ise ’canavarca hisle öldürmek’ suçundan tutuklandı. Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanık Aktürk hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 40 yıl hapis cezası istemeyle dava açıldı.

Güncellenme Tarihi : 22.2.2017 13:51

İLGİLİ HABERLER