Asayiş
  • 2.10.2014 00:24

Bin polisle helikopter destekli asayiş uygulaması

Uygulamaya, havadan helikopterler, karadan ise zırhlı araçlar destek verdi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sur, Bağlar ve Yenişehir İlçe Emniyet müdürlükleri tarafından, merkez Sur ilçesinde bin polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı. Bu çerçevede, ilçenin 7 ayrı noktası polisler tarafından tutuldu. Ara sokaklara giren polisler, kıraathaneler ve internet kafeleri didik didik aradı. Yolda karşılaştıkları şahısları da hem arayan hem de kimlik kontrolü yapan polislere, iki dedektör köpek de eşlik etti. Uygulamaya, havadan helikopterler, karadan ise zırhlı araçlar da destek verdi. 

Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Murat Yavuz, uygulamayı bayram öncesinde huzuru sağlamak için yaptıklarını belirterek, "Çevik kuvvet, özel harekat, kaçakçılık, narkotik ve asayiş şubelerine bağlı bin polisle uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Her birimden katılımla yoğun bir uygulama gerçekleştiriyoruz" dedi.
Uygulamada görevli polislere hitaben de konuşan Yavuz, vatandaşlara yönelik her ne olursa olsun nezaketlerini kaybetmeme uyarısında bulundu.  

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER