Asayiş
  • 11.1.2019 09:30

Boşandığı eşini sokak ortasında 9 kurşunla öldürüldü!

Kütahya'da, İmirze Sarı (40),yolda karşılaştığı eski eşi Serpil Erdoğan'ı (35) tabancayla vurarak, öldürdü. Olay yerinden kaçan Sarı, polisin kovalamacası sonucu yakalandı

Kütahya'da, Maltepe Mahallesi Pilot Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü'nün yakınında dün bir kadın cinayeti daha meydana geldi. İmirze Sarı (40),minibüsü ile Pilot Caddesi'nden geçtiği sırada boşandığı eski eşi Serpil Erdoğan'ı (35) gördü. Sarı, aracını durdurdu. İkili arasında tartışma çıktı. Bu sırada İmirze Sarı, yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekip, Erdoğan'a 9 el ateş etti. Ardından da minibüsle olay yerinden kaçtı.

VURAN KOCA YAKALANDI

DHA'da yer alan habere göre Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler silah sesi üzerine dışarı koştuklarında yerde kanlar içinde yatan Serpil Erdoğan'ı gördü. Hemen telsiz anonsu ile ambulans istendi ve kaçan minibüsün plakası tüm ekiplere bildirildi. Sarı, İstasyon Caddesi üzerinde polisle girdiği kovalamaca sonucu yakalandı. Eski koca ile birlikte olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi. İmirze Sarı, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

 

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Serpil Erdoğan ise ambulansla götürüldüğü Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Güncellenme Tarihi : 11.1.2019 09:31

İLGİLİ HABERLER