Asayiş
  • 29.7.2016 09:59

Boydak ailesine FETÖ operasyonu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri bu sabah saat 07.00 sıralarında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, eşi Aliye, iki gün önce 'örgütün ablası' suçlamasıyla tutuklanan Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve şirket yöneticilerinden Halit Boydak'ı gözaltına alarak evlerinde arama yaptı.

MEMDUH BOYDAK CEZAEVİNDE

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak daha önce kuruluşa yönelik operasyonda tutuklandı ve halen Ankara'da cezaevinde bulunuyor.

HACI BOYDAK DA GÖZALTINDA

Boydak Holding'in bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak için de gözaltı kararı verildi. Hacı Boydak'ın, rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da ameliyat olduğu ve halen hastanede yattığı belirtildi.

Boydak ailesine FETÖ operasyonu

FOTOĞRAF: Mustafa Boydak

FETÖ'YE FİNANS DESTEĞİ

FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak, 6 Mart'ta tutuklanmış, holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 29.7.2016 11:43

İLGİLİ HABERLER