Asayiş
  • 6.5.2015 11:00

Bu kadının hayatı tam bir DRAM!

 

15'inde gelin 16'sında anne oldu, 18'inde boşandı 19'unda bıçaklandı adana,küçük gelin

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. Selda B. (19) bundan 4 yıl önce kendinden 12 yaş büyük olan İsmail A. (31) ile evlendi. Bu evlilikten bir yıl sonra Onur (3) ismini verdikleri bir çocukları dünyaya geldi. Ancak koca İsmail A. kıskançlık yüzünden eşine sürekli şiddet uygulamaya başladı. Bu yüzden Selda B. boşanmaya karar vererek, 17 yaşında yani evlendikten 2 yıl sonra eşine boşanma davası açtı. Bu süreçte de genç kadın teyzesi Canan Uyanık'ın yanına yerleşti. Ancak İsmail A. genç kadını rahatsız edip tehditler savurdu. Genç kadın çoğu kez polise giderek şikayetçi oldu. İsmail A.'ya kadına yaklaşmama cezası verildi. Bir yıl sonra ise mahkeme genç kadını 18 yaşında kocasından boşadı. Oğlu Onur A.'nın velayetini de genç kadına verdi. Bu duruma sinirlenen baba her fırsatta oğlunu almak için genç kadına haber göndermeye başladı.

3 YAŞINDAKİ OĞLUNUN YANINDA DEHŞET SAÇTI
İsmail A. dün akşam saatlerinde genç kadının kaldığı teyzesinin evine gelerek önce konuşmak istediğini ve oğlunu görmek istediğini söyledi. Bunun için Selda B. eski eşini teyzesinin evine aldı. Bir süre evde oturan İsmail A. daha sonra oğlunu götürmek istedi. Ancak Selda B. izin vermeyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce İsmail A., Selda B.'nin boğazına oğlunun yanında bıçak çekip "Oğlumu ya bana verirsin ya da ölürsün" diye tehditler savurdu. Genç kadın oğlunu vermek istemeyince İsmail A. 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde eski eşini bıçaklamaya başladı. Bu arada yeğenini savunmaya çalışan Canan Uyanık da yaralandı.

"BANA YAR OLMADIN KİMSEYE YAR OLMA" DİYEREK BIÇAKLADI
Sinir krizi geçiren İsmail A. teyzeyi etkisiz hale getirdikten sonra genç kadının üzerine oturup, "Sen bana yar olmadın kimseye yar olmayacaksın" diyerek bıçakla Selda B.'nin yüzünü bıçakla yaraladı. Genç kadının vücudunu da 7 yerinden bıçaklayan İsmail A., daha sonra ağlayan oğlunu da alarak evden kaçtı. Evdeki bağrışmalar üzerine komşular hemen polisi aradı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis geldi. Yarı baygın haldeki Selda B. o halde bile polise, "Oğlumu götürdü ona da zarar verir" diyerek oğlunun bulunmasını istedi. Genç kadın ve teyzesi daha sonra olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan genç kadının hastanedeki tedavisi devam ediyor.

KOMŞULAR "POLİS YOK MU" ÇIĞLIĞIYLA İRKİLDİ
Bu arada Selda B.'nin komşuları bir çığlık sesinin ardından "polis yok mu polis" sesleriyle kavgayı duyduklarını belirterek, "Canan Uyanık'ın evinde birden çığlıklar geldi. Sonra bir kadın ağlayarak 'polis yok mu' diye bağırıyordu. Daha sonra ise İsmail, kadının eski kocası koşarak evden çocuğuyla birlikte kaçtı. Sonra eve polisler geldi. Selda 'oğlumu kaçırdı ona da zarar verebilir' diyordu. Kadın kanlar içindeydi kolu yüzü hep kesilmişti" dedi.

Polis şimdi her yerde eski koca İsmail A.'yı ve 3 yaşındaki çocuğu arıyor.

FATİH KEÇE

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:36

İLGİLİ HABERLER