Asayiş
  • 14.8.2014 09:37

Çabalar polis memurunu kurtarmaya yetmedi

Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan Çine ilçesine gitmekte olan polis memuru Lokman Özdemir (43) yönetimindeki 48 LN 636 plakalı otomobil, bir anlık dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Orta refüjdeki 2 adet çam ağacını devirerek karşı şeride geçen otomobil, karşı yönden gelen Bahri Ç. idaresindeki 48 SP 234 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. 48 N 72 53 plakalı akaryakıt yüklü dorseyi çeken TIR, önüne kattığı otomobili 50 metre sürükledi. Hurdaya yığınına dönen aracı yolun kenarına savuran TIR, yaklaşık 100 metre daha ilerledikten sonra güçlükle durabildi.

Kazayı gören seyir halindeki sürücüler, durumu polise bildirdi. Polis memuru Lokman Özdemir’in kullandığı otomobildeki LPG tankı ve akaryakıt yüklü dorsenin tutuşması ihtimaline karşılık bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ve itfaiye ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Araç içerisinde sıkışan ağır yaralı Özdemir, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Özdemir’e ilk müdahaleyi olay yerinde yapan 112 Acil Servis ekipleri, kalbi duran polis memurunu hayata döndürebilmek için uzun süre uğraştı. Özdemir, tüm çabalara rağmen kaza mahallinde hayatını kaybetti.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan polis memuru Lokman Özdemir’in cenazesi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazası sonrası Aydın-Muğla karayolunda trafik yaklaşık 2 saat tek şeritten verilirken, hurdaya dönen araç bölgeden çekiciyle uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:34

İLGİLİ HABERLER