Asayiş
  • 19.12.2014 14:31

Cemaat bombası fena patladı

Paralel terör örgütüne destek veren Aydın Doğan’la Turgay Ciner’i panikleten kumpas görüntüleriGülen örgütüne bağlı paralel polislerin Tahşiyecilere kurduğu kumpasın görüntüleri ortaya çıktı.
Terör örgütüne destek veren Aydın Doğan ve Turgay Ciner’de de bu görüntülerin ardından büyük bir panik başladığı öğrenildi.


Paralel suç örgütünün mensuplarının isimsiz bir ihbarla başlattığı Tahşiye operasyonundaki arama görüntüleri, Gülen örgütünün giriştiği kumpasa dair net belge vazifesi görüyor.

Tahşiye kumpasının görüntüleri polislerin arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Bulduğu elektrik malzemesini inceleyen polise bir başka polise, “Bomba yapımında kullanılır. Açma kapama anahtarı” dediği duyuldu. Diğer polis ise bunun üzerine, “O zaman odur. Sal gitsin oraya” cevabını verdi. Polisin birinin “Tuncay bizi batırdı” şeklindeki ifadesi ise kumpasa dair en net kayıtlar.

DOĞAN VE CİNER’DE BÜYÜK PANİK

Ancak bu görüntülerin de ortaya çıkmasıyla medya patronları Aydın Doğan ve Turgay Ciner’de büyük bir panik başladığı öğrenildi. Gülen terör örgütüne destek vermek için tam sayfa “özgür basın susturulamaz” yalanını ilan diye gazetesine basan Aydın Doğan ve Turgay Ciner’in ortaya çıkan bomba görüntüler için ne diyecekleri merak ediliyor.

HÜRRİYET’TE GÖRÜNTÜLERİ NASIL SAKLARIZ TARTIŞMASI

Özellikle Hürriyet’in başındaki Vuslat Doğan Sabancı’nın büyük bir panik yaşadığı, Hürriyet internet sitesinden sorumlu Bülent Mumay’ın “görüntüleri sakın siteye koymayın” dediği iddia ediliyor.

Hürriyet’teki bu isimlerin şok görüntüleri nasıl saklayacaklarını tartıştıkları ileri sürülüyor.

MEDYAGÜNDEMİ

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER