Asayiş
  • 17.3.2018 08:20

Çiftlik bank'n tosunu ses kaydı yayınladı

Binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'dan ses mesajı: Geçmiş olsun!

Binlerce kişiyi dolandırıp Türkiye'den Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın bu kez de ses kaydıyla ortaya çıktı. Dolandırıp mağdur ettiği çiftlik bank üyelerine ses kaydı gönderen Aydın, 'hapse girmek yerine Uruguay'a gittiğini' söyleyerek mağdurlara 'geçmiş olsun' dedi!

Mehmet Aydın ile ilgili görsel sonucu

Mehmet Aydın 8 dakikalık ses kaydına medyayı suçlayarak başladı ve kayıtın önemli bir bölümünde hayat hikayesini anlattı.

Mehmet Aydın ile ilgili görsel sonucu

Çiftlik Bank'ta birlikte çalıştığı insanların yolsuzluk yaptığını söyleyen Aydın, 'Türkiye'de hapse girmemek için Uruguay'da olduğunu' doğruladı.

Devletin tüm malvarlıklarına el koyduğunu belirten Aydın, bunların satılarak mağdurlara ödeme yapılacağını kalan kişilere de 'bitcoin ile ödeme yapacağını' savundu. Ancak bu iddiasıyla ilgili olarak da net bir tarih vermekten kaçındı.

“BOŞ KONUŞMAYI SEVEN BİR MİLLETİZ”

Aydın, dolandırdığı insanlara seslenirken küçümseyici tabirler kullanmaktan da kaçınmadı.

“Bu kanalları da suçlamıyorum boş konuşmayı seven bir milletiz. Çünkü şirketimizi incelediniz devlete karşı boynumuz kıldan ince, gelin inceleyin dedik ancak yapılan incelemelerde hakkımızda haksız karar verildi. Bunun birçok sebebi var bunlardan en büyüğü ise basının içinde bulunan satılık kalemlerin bizi hedef tahtasına koyması oldu. Şirketimiz 18 ay boyunca tek bir kişiyi mağdur etmemiş Türkiye’de 215 milyon lira yatırım yapmıştır ve bu yatırımları tüm belgeleri ile üyelerine sunmuştur. Bununla yetinmeyip bakanlığa bizzat kendim yalvardım lütfen banka hesaplarımızı açabilmemiz için bize bir yazı verin bu kadar insan mağdur olacak dedim fakat bizi dinlemediler.” dedi.

“BENİ YALANCILIKLA SUÇLADILAR”

Devletin yeterince destek göstermemesinden yakınan Çiftlik Bank CEO’su, başka yatırımlarının da olduğunu söyleyerek, Bitcoin yatırımlarından bahsetti.

“Onlara sadece tarım hayvancılık yapmıyoruz incelediğiniz bu şirket dışında 7 şirketim daha var onları da inceleyin, Bitcoin ürünlerimizi de inceleyin dedim. Fakat onu dikkate almadılar bir yılda 15 yıl değer kazanan Bitcoin varlıklarımızı resmen yok saydılar. Her şeye rağmen umudumu yitirmedim sonuna kadar üyelerimizin yanında oldum bazı üyeler beni yalancılıkla suçladı bazıları beni dolandırıcılıkla suçları sırf bu inançsız insanlar yüzünden devlet tüm mal varlıklarına el koydu üretim durdu çiftliklerde 250’ye yakın hayvanımız yağmalandı bunu yapan kişiler televizyonda çıkıp “Ben akrabasıyım” diye yalan attılar. Bu kişi benim akrabam değil, üye olduğu bile şüpheli, üyeyim diye yağma için gelen bir kişi.”

Güncellenme Tarihi : 17.3.2018 09:12

İLGİLİ HABERLER