Asayiş
  • 9.12.2018 21:28

Dans şampiyonu intihar etti

Adana'da balkondan düşerek hayatını kaybeden dans şampiyonu Cem Demir'in, intihar ettiği ortaya iddia edildi. Oğlunun naaşını almak için Bodrum'dan Adana'ya gelen baba Asım Demir, gözyaşlarına boğuldu. Teşhis için morga giren Cem Demir'in sevgilisi Melisa Sahra Katılmış ise sinir krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre, saat 06.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi Damar Arıkoğlu Bulvarı'ndaki bir apartmanın 4'ünce katından beton zemine düşen Türkiye Salsa Şampiyonası'nı 4 kez kazanan, ABD'deki Dünya Latin Dansları Şampiyonası'nda üçüncü olan Cem Demir'in ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

'İNTİHAR' İDDİASI

Yapılan otopsinin ardından arkadaşları, dansçı Cem Demir’in cenazesini almak için morga geldi. Arkadaşları, Demir’in 2 yıl önce annesini kanserden kaybettiğini, bu nedenle bunalımda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadığını söyledi.

Cem Demir’in, olay öncesi kendilerine "Baba parasıyla geçinmek gururuma dokunuyor. Babama iyi bakın" dedikten sonra "Hava alacağım" diyerek balkona çıktığını, buradan da atladığını dile getiren arkadaşları, morg önünde gözyaşı döktü. Cem Demir’in cenazesinin, Bodrum’dan gelecek babasına teslim edileceği belirtildi.

TEŞHİS SIRASINDA SEVGİLİSİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Demir, oğlunun cenazesini morgdan almak için Muğla'nın Bodrum ilçesinden uçakla Adana'ya geldi. Oğlunun arkadaşları tarafından morgda karşılanan Asım Demir, gözyaşlarına boğuldu.

Oğlunun sevgilisi ve dans partneri Melisa Sahra Katılmış da Asım Demir'e sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Asım Demir, oğlunu teşhis etmek için morga, Melisa Sahra Katılmış ve Melisa'nın babası ile girdi. Morg çıkışı sinir krizi geçiren Melisa Sahra Katılmış, "O ölmedi. Ben onsuz yaşayamam. Morgda buz kesilmişti. Ben onu yaşatacağım. Ameliyat ettireceğim, o ölmedi" diyerek gözyaşı döktü.

Otopsisi tamamlanan Cem Demir'in cenazesinin babası tarafından ilerleyen saatlerde teslim alınıp, son yolculuğuna uğurlanmak için Bodrum'a götürülmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 9.12.2018 21:30

İLGİLİ HABERLER