Asayiş
  • 23.3.2018 14:34

Dehşet! Evini ateşe verip bileklerini kesti!

Son dakika haberi... Ailevi nedenlerle bunalımda olduğu belirtilen kadın, Kahramanmaraş'ta evini ateşe verip eşyaları dışarıya attı. Sinir krizi geçiren kadın, bileklerini de kesti. Polis ekiplerinin saatler süren ikna çabasının ardından elindeki bıçağı bırakan kadın, polis merkezine götürüldü

Kahramanmaraş'ta ailevi nedenlerle bunalıma girip evi ateşe veren Emine K., yangının söndürülmesinin ardından bu kez de eşyaları dışarı atarak bıçakla bileklerini kesti. Emine K., polisin 4,5 saat süren ikna çabasının sonunda elindeki bıçağı bıraktı.

DHA'nın haberine göre, olay, dün meydana geldi. Ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen Emine K., apartmanın ikinci katında oturduğu evi ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden söndürülürken, Emine K., televizyon ve çeşitli eşyaları dışarı attı, ardından da pencereye çıkarak elindeki bıçakla bileğini kesmeye başladı. 

İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin tüm ikna çabalarına karşın sakinleşmeyen kadın, çevredekilere bağırmaya devam etti. Evin içinde ateş de yakan Emine K.'nın saatlerce sakinleşmesini bekleyen ekipler, apartmanında önünden bir an olsun ayrılmadı.

Emine K., polisin 4,5 saat süren ikna çabalarının sonunda bıçağı bıraktı. Emine K., tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2018 14:35

İLGİLİ HABERLER