Asayiş
  • 12.11.2005 00:37

DERSTE FENALAŞAN ÖĞRENCİ YAŞAMINI BÖYLE YİTİRDİ

AHMET ÖZTÜRK
KAYSERİ  - Kayseri'de lise öğrencisi bir genç, beden eğitimi dersinde futbol oynadığı sırada fenalaşarak hayatını kaybetti.

 Olay yerinde, arkadaşlarının ani ölümü ile büyük üzüntü yaşayan ölen öğrencinin arkadaşları, basın mensuplarına ve polislere saldırırken, bazı basın araçlarına zarar verildi.


Edinilen bilgiye göre, 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Atakan Üstündağ, beden eğitimi dersinde arkadaşlarıyla futbol oynarken, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Üstündağ'ın ölmüş olduğunu belirledi. Ölüm haberi üzerine gözyaşlarına boğulan Üstündağ'ın bazı arkadaşları fenalık geçirdi.

Bu sırada ölen öğrencinin bazı arkadaşları basın mensuplarına ve polislere saldırırken, basın araçlarına da zarar verdi. Olay yerine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'nın, öfkeli öğrencileri sakinleştirilmesinden sonra Üstündağ'ın cesedi, ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Daha sonra ölen öğrencinin hastaneye gelen babası Davut Üstündağ, hastanede sinir krizleri geçirdi. Davut Üstündağ'ı hastanede İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata sakinleştirdi.


Atakan Üstündağ'ın ölüm nedeni, otopsi sonucunda belirlenecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:41

İLGİLİ HABERLER