Asayiş
  • 14.3.2018 00:00

Diyarbakır'da çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu

Diyarbakır'da çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde çıkan çatışma sonucu iki asker şehit oldu.

Diyarbakır'dan acı haber geldi. Dicle İlçesi'nde çıkan çatışma sonucu iki asker şehit oldu.

5 ASKER DE YARALI

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde çıkan çatışma sonucu 2 askerin şehit olduğu, 5 askerin yaralandığı bildirildi. (DHA)

Dün Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cinderes bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle bir askerin şehit olduğu, bir askerin yaralandığı bildirilmişti. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada da 1 uzman çavuş şehit olmuştu.
 

Diyarbakır'da şehit sayısı 3'e yükseldi

Diyarbakır`ın Dicle ilçesi kırsalında terör örgütü PKK`ya yönelik operasyonda önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker sayısı 3`e yükseldi.

Diyarbakır`ın Dicle ilçesi kırsalında terör örgütü PKK`ya yönelik yürütülen operasyon kapsamında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit olmuş, 2`si ağır 5 asker de yaralanmıştı.

Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alınan ağır yaralı askerlerden biri daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit askerler için tören

Patlamada şehit olan askerler için yarın sabah saatlerinde düzenlenecek törenin ardından cenazeleri defnedilmek üzere memleketlerine gönderilecek.

Güncellenme Tarihi : 13.3.2018 23:38

İLGİLİ HABERLER