Asayiş
  • 29.7.2016 15:13

Doğuma giderken feci kaza: 7 kişi yaralandı

Kaza, sabah saatlerinde D-100 karayolununBolu Dağı Kaynaşlı kesiminde meydana geldi.Düzce’de oturan 36 yaşındaki Osman Gülaçtı, hamile eşi Serpil Eda Gülaçtı’yı doğum için Bolu’daki özel hastaneye götürmek için yola çıktı. Osman Gülaçtı’nın kullandığı 81 EY 948 plakalı otomobil, asfaltlama yapılanAnkara yönüünün kapalı olması nedeniyle ulaşımın İstanbul yönünde gidiş- geliş olarak sağlandığı bölümde karşıdan gelen ve sürücüsü sollama yapan 25 yaşındaki Sefa Memiş yönetimindeki 14 LB 788 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Gidiş-geliş olarak kullanılmasına rağmen dubalarla bölünmeyen yolda meydana gelen kazada Osman Gülaçtı, hamile eşi Serpil Eda Gülaçtı ile diğer aracın sürücüsü Sefa, yanında bulunan Sezgin, Ela, Emre ve Emine Memiş yaralandı. Araçlarında sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hamile Serpil Eda Gülaçtı, sağlık ekipleri beklenirken çevredekiler tarafından araçtan çıkarılıp yel kenarına alındı.

Gelen sağlık ekipleri önce hamile kadına müdahale etti. Serpil Eda Gülaçtı ve diğer yaralılar, yapılan müdahalelerinden sonra Düzce’deki hastanelere kaldırıldı. Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Serpil Eda Gülaçtı ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Araçların hurdaya döndüğü kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2016 15:14

İLGİLİ HABERLER