Asayiş
  • 18.8.2011 16:17

DOMUZA KURDUĞU TUZAK CANINDAN ETTİ



ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde, bahçeye giren domuzları uzaklaştırmak için kendi kurduğu ilkel düzenekli tüfeğin ateş alması sonucu göğsünden vurulan 55 yaşındaki Mehmet Keçeli yaşamını yitirdi.

Olay saat 09.30 sıralarında Alanya’nın Uğrak Köyü’nde meydana geldi. Mehmet Keçeli, muz bahçesinde bulunan kuyudan su içmeye gelen ve bahçeye zarar veren yaban domuzlarına karşı önlem almak istedi. Keçeli, bu amaçla dün akşam kuyunun içine domuzları avlamak için ilkel düzenekli bir tüfek sistemi kurdu. Bu sabah, kurduğu sistemi kontrol etmeye giden Keçeli, farkına varmadan düzeneğin ipine bastı. Silahın ateş alması sonucu göğsünden vurulan Keçeli, olay yerinde yaşamını yitirdi. Silah sesi üzerine bahçeye giden yakınları, Keçeli’nin cesedini buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Keçeli’nin cesedi, Alanya Belediye Mezarlığı Morgu’na götürüldü. Keçeli’nin ölümüne neden olan tüfeğe ise jandarma el koydu.

Mehmet Keçeli’nin amcasının oğlu Yusuf Keçeli, "Domuz düzeneğini dün akşam kurmuş. Bugün de kontrol etmek için bahçeye gitmiş. Düzeneğin ipine basınca da vurulmuş. Olay tamamen bir kaza sonucu meydana geldi" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:52

İLGİLİ HABERLER