Asayiş
  • 22.1.2018 13:21

Dursun Özbek mayısta aday olacak

Galatasaray'da başkanlık seçiminde Mustafa Cengiz'e yenilen Dursun Özbek'in mayısta yapılacak kongrede tekrar aday olacağı belirtildi

Galatasaray'da güven tazelemek ve görev süresini uzatmak için erken seçime gidenDursun Özbek, beklemediği bir sonuçla karşılaşmış ve başkanlığı Mustafa Cengiz'e kaptırmıştı.

Akşam'ın haberine göre; büyük hüsranın ardından Dursun Özbek yıkılmadı. Yakın çevresiyle konuşan eski başkan, "Bu iş burada bitmedi. Mayın ayındaki seçimde tekrar aday olacağım. Daha güçlü bir yönetimle bu kez kazanacağım" dedi.

2 YIL 8 AY SÜRDÜ
Konuyla ilgili olarak Özbek, hemen seçim sonrasında çalışmalara başladı. Birçok telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in dönemi 2 yıl 8 ay sürdü. Özbek, görev süresi içinde futbol takımıyla 1 Süper Lig, ikişer Türkiye Kupası ve TFF Süper kupa şampiyonlukları yaşadı.
 
Sarı kırmızılılarda önemli projelerin başlangıcını yapan Özbek, Türk Telekom Stadı'nın üst kullanım hakkını kulübe kazandırdı. Ama istikrarı bir türlü sağlayamadı.

Güncellenme Tarihi : 22.1.2018 13:22

İLGİLİ HABERLER