Asayiş
  • 7.7.2015 00:30

Enes Tosun cinayetinden seks rezaleti çıktı

IĞDIR’ın Tuzluca ilçesinde kaybolduktan 6 gün sonra çuvalla gömülmüş halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun’un yasak ilişkiye kurban gittiği ortaya çıktı.
 
Tuzluca ilçesinin Güllüce Köyünde Metin-Bahar çiftinin 6 yaşındaki oğulları Enes Tosun, 29 Haziran günü oynamak için çıktığını evine bir daha dönmedi.  Ankara’dan getirilen özel ekip ve kadavra köpeklerinin 4 Temmuz günü yaptığı aramada Enes Tosun’un cansız bedeni, bitişiklerindeki evin bahçesinde çuvalla gömülmüş halde bulundu.  Cinayetle ilgili baba Metin Tosun’un amcasının oğlu  Mahmut Tosun, kardeşi Mehmet Tosun, Mahmut Tosun’un eşi Güneş Tosun ve bir akrabaları olan Ahmet Tosun gözaltına alındı. 3 çocuk annesi Güneş Tosun jandarmadaki ilk ifadesinde evlerine gelerek oyun oynayan Enes’i yaramazlık yaptığı için ittiğini ve çocuğun kafasını duvara çarpınca bayıldığını, bunun üzerine korkup bahçeye gömdüğünü söyledi. 
 
Güneş Tosun, eşi Mahmut Tosun ve kayınbiraderi Mehmet Tosun ile akrabaları olan Ahmet Tosun Tuzluca Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından saat 19.00 sularında adliyeye çıkarıldı. Güneş Tosun savcılıktaki ifadesinde eşinin çobanlık yaptığını, akrabaları olan Ahmet Tosun ile gönül ilişkisi bulunduğunu, olay günü Enes’in kendi çocuklarıyla oynamak için açık olan kapıdan eve girdiğini bildirdi. İfadesinde Enes’in kendisi ve sevgilisini yatakta yakaladığını anlatan Güneş Tosun, bunun üzerine Ahmet Tosun’un çocuğu yakalayıp yazmayla boğduğunu ileri sürdü. Güneş Tosun, Ahmet Tosun’un Enes’i öldürdükten sonra kabloyla el ve ayaklarını bağlayıp "Geri dönüş yok. Ben çıkıyorum. Sen gerisini hallet" dediğini, bunun üzerine kendisinin Enes’in cansız bedenini çuvala koyup bahçeye gömdüğünü söyledi. Güneş Tosun, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum’a gönderildi. Güneş Tosun’un eşi Mahmut Tosun, kayınbiraderi Mehmet Tosun ile akrabaları olan Ahmet Tosun’un savcılıktaki sorgusu devam ediyor.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:29

İLGİLİ HABERLER