Asayiş
  • 2.10.2016 00:40

Eşini ikna edemeyince silahı çenesine dayayıp tetiği çekti

Eşini barışmaya ikna edemeyince kendini vurdu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, boşanma davası açan ve kendisi hakkında uzaklaştırma kararı çıkartan öğretmen eşini ikna edemeyen 41 yaşındaki K.G., sokak ortasında çenesinin altına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan K.G., tedaviye alındı. Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında, Yunus Nadi Caddesi 138 sokak üzerinde meydana geldi. Öğretmen 35 yaşındaki S.G., ‘şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle bir süre önce, kasaplık yapan eşi K.G.’ye boşanma davası açtı. Geçen hafta perşembe günü eşini ‘ölümle tehdit ederek rahatsız ettiği’ gerekçesiyle K.G. hakkında, ayrıca ‘evden ve eşinden uzaklaştırılma’ kararı verildi. Şikayete öfkelenen K.G., tabancasını yanına alarak eşinin oturduğu apartmanın önüne geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre; eşini zorla apartmandan çıkartan ve giriş kapısı önünde konuşmaya başlayan K.G., daha sonra sarılarak bir süre ağladı. Eşini barışmaya ikna edemeyen K.G. bağırmaya başlayınca, çevredeki vatandaşlar işyerlerinden dışarı çıktı. K.G.’nin belinde tabanca olduğunu fark eden bazı vatandaşlar, polisi aradı. K.G., birden tabancasını çıkartarak, eşine bağırmaya devam etti. Bu sırada çevredeki vatandaşlarla konuşan ve polisin geldiğini öğrenen K.G., eşinin yanından 15-20 metre uzaklaştıktan sonra kendi çenesinin altına dayadığı tabancanın tetiğini çekti.

POLİSİN MÜDAHALESİ YAŞAMA BAĞLADI

Olay yerinde gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yerde yatan K.G.’yi yan çevirerek ağzına dolan kanı boşaltıp bezlerle kanı durdurmak için tampon yaptı. Yapılan ilk yardım sonrası gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi. Müdahale sonrası ambulansla Muğla’ya sevk edildi. İlk belirlemeye göre mermi çekirdeğinin çeneden girip sol gözü parçalayarak kafatasında kaldığı, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öğretmen S.G. ve bazı görgü tanıkları ise ifadesi alınması için Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’ne getirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan o anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

DHA

Güncellenme Tarihi : 2.10.2016 00:11

İLGİLİ HABERLER