Asayiş
  • 28.8.2015 23:11

Eşli seks ilanı verdi, polisi şoke etti

Adana'da "swinger" sitesinden parasıyla eşli seks yapmak için ilan vererek saati 350 liraya fuhuş yapmaya başlayan kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Habibe S. (24) ile  Mehmet Turgut D. (33) 2 yıl önce resmi nikah yaptırmadan evlendi. İlk başta işi olan koca işten çıkartılınca ev kirasını bile ödeyemez hale geldi. Çiftin ev kirasını damadın ablası ödemeye başladı. Ancak son 2 ayda abla da ev kirasını ödeyemedi.

Mehmet Turgut D. ise eşine "internet üzerinden swinger sitesi var eşli para karşılığı fuhuş yapıyorlar biz de yapabiliriz" diyerek teklifte bulundu. Habibe S.'de zor durumda oldukları için bu teklifi kabul etti.

Koca hemen internet üzerinden swinger sitesine üye olarak buradan erkeklerle görüşerek müşteri bulmaya çalıştı. Çift buradan buldukları müşterilerle saati 350 liraya evlerinde birlikte olmaya başladı. Koca eşiyle bir başkası birlikte olurken önce izleyip sonrada kendisi de birlikte oldu. Çift internet üzerinden 15 kişiyle birlikte oldu.

Bu arada  Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri karı-kocanın swinger sitesi üzerinden fuhuş yaptığı ihbarını aldı. Polis siteyi takibe başladı. Buradan çiftin para karşılığı eşli seks yaptığını belirleyince savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girdi.

POLİSİ ÇIPLAK KARŞILADI

Bunun üzerine polis swinger sitesinden çift ile irtibata geçip birlikte olmak istediğini söyledi. Çift saatlik çalıştıklarını saatinin 350 lira olduğunu ancak 2 bira ve bir sigara alınması durumunda saatinin 300 lira olacağını ve eşli seks yaptıklarını söyledi. Polis bu durumu kabul ederek verilen adrese gitti. Polis eve gelip zili çaldı. Kapıyı Mehmet Turgut D. çırılçıplak bir halde açtı. Polis kocayı öyle görünce şaşkına döndü ancak içeri girdi.

İçeride de karısı fantezi kıyafetleriyle bekliyordu. Polis daha önceden seri numarası alınmış parayı kocaya verdi. Polisler kimliğini çıkartıp gösterince çift şok oldu.

ÇİFT BİRBİRİNİ SUÇLADI

Karı koca gözaltına alınıp emniyete getirildi. Burada genç kadın verdiği ifadesinde eşinin işsiz olduğu için kendisine internet üzerinden eşli fuhuş yapan swinger sitesi olduğunu buraya üye olup para karşılığı eşli fuhuş yapabileceklerini söylediğini belirterek, "Eşimin bu talebini önce reddettim ama kirayı bile ödeyemez durumda olduğumuz için sonra kabul ettim. Eşim irtibata geçtiği kişilerden bira ve sigarada istiyordu. Gelen kişilerle eşim ve ben toplu seks yapıp saatliğine 350 lira para alıyorduk. İnternet üzerindeki konuşmaları da eşim benim adıma kendisi yapıyordu. Benim cinsel içerikli fotoğraflarımı çekip swinger sitesine yüklüyordu. Onu gören müşterilerde hemen geliyordu. Her şeyi kocam yaptı ben hiçbir şey yapmadım" dediği öğrenildi.

Mehmet Turgut D. ise ifadesinde hiçbir şeyden haberi olmadığını sadece son olaydan haberi olduğunu her şeyi eşinin yaptığını ileri sürdü.

Genç kadın mağdur olarak ifadesi alınıp serbest bırakılırken, koca çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

milliyet

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:39

İLGİLİ HABERLER