Asayiş
  • 21.4.2015 21:15

Esnaf cinsel tacizciyi böyle yakaladı

Bodrum Çarşı Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda genç bir kadını taciz eden ve sonrasında kaçan şahsı kısa bir kovalamaca sonrası esnaflar yakandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
M.G., Yeniköy Mahallesi civarından itibaren yoga eğitmeni olan D.T. ve arkadaşını takip etmeye başladı. Kendilerini takip eden M.G.’yi fark eden kadınlar kalabalık olan Çarşı Mahallesine girerek yürümeye devam ettiler.
Kadınların ara sokağa girmesini fırsat bilen M.G. Genç kadınlardan D.T.’ye sözlü ve fiziksel tacizde bulununca D.T. bağırarak yardım istedi.
D.T.’nin çığlıkları üzerine kaçmaya başlayan M.G.’yi Çarşı esnafları yaklaşık 50 metre sonra 7’inci sokakta kıskıvrak yakaladı. Kaçamaya çalışırken bazı esnafların gözlük ve hediyelik eşya standlarını deviren M.G.’yi sımsıkı tutan bir esnaf polis ekipleri gelene kadar şahsı bir an olsun boş bırakmadı.
M.G. Kendisini tutan esnafa bir şey yapmadığını söylese de esnaf polisler gelene kadar şahsı tutmaya devam etti.
Olay yerine gelen Asayiş Büro ekipleri M.G.’nin üst aramasını yaptıktan sonra mağdur bayanlarla birlikte ifadelerini almak üzere Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Burada ilk işlemleri yapılan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla tutuklandı.
Cezaevine gönderilmeden önce sağlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürülen M.G. Hastane çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere de küfürler savurdu.
Bir firmada klimacı olarak çalıştığı öğrenilen şüphelinin sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilen olayda, “Pişmanım, Şeytana uydum” dediği öğrenildi.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:55

İLGİLİ HABERLER