Asayiş
  • 20.5.2011 03:43

EV KİRASI İÇİN FUHUŞ YAPAN ÜNİVERSİTELİ KIZ, ELİNDEKİ PARADAN OLDU

Adana'da ev kirasını ve okul masrafını karşılamak için fuhuş yapan üniversite öğrencisi, kendisini ahlak polisi olarak tanıtan malulen emekli uzman çavuş tarafından gasp edildiği iddiasıyla polise başvurdu. Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'nü kazanarak Adana'ya gelen G.Z. (24), ilk yıllar yurtta kalırken daha sonra arkadaşlarıyla birlikte eve çıktı.

Ancak ailesinin maddi durumu kötü olduğu için okul ve ev kirası masraflarını karşılayamayan genç kız, ev arkadaşlarından birinin para karşılığı fuhuş yaptığını öğrenerek, masraflarını karşılamak için erkeklerle birlikte olmaya başladı. Hakan M. (34) isimli malulen emekli uzman çavuş, G.Z.'nin telefon numarasını bulup arayarak birlikte olmak için teklifte bulundu.

İLK ÖNCE PARAYI İSTEDİ
Hakan M., G.Z.'nin evine gitti. G.Z. birlikte olmadan önce parayı almak isteyince şahıs parayı vermedi. Kendisinin ahlak polisi olduğunu belirterek silah ve kelepçe gösteren Hakan M. ile genç kız ile arasında kavga çıktı. Hakan M., genç kızın çantasındaki 500 TL ve cep telefonunu alarak kaçtı. Genç kız, hemen polisi arayarak gaspa uğradığını söyledi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne
bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda Hakan M.'yi merkez Yüreğir ilçesindeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

PARADA ANLAŞAMADIK
Hakan M., sorgusunda eve gittiğini doğrulayarak, fiyatta anlaşamadıkları için aralarında tartışma olduğunu, gasp olayının iftira olduğunu söyledi. Müşteki genç kız ise ifadesinde, ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını, bu nedenle okul ve ev kirası masraflarını karşılamak için fuhuş yaptığını, ancak Hakan M.'nin ahlak polisi olduğunu ileri sürerek kendisine kelepçe ve silah gösterdikten sonra darp edip, çantasındaki 500 TL'sini ve cep telefonunu aldığını ileri sürdü. Hakan M., sorgusunun ardından "yağmaya teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edildi. Hakan M.'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaparken trafik kazası geçirdiği ve bu nedenle malulen emekli olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 17:27

İLGİLİ HABERLER