Asayiş
  • 18.8.2017 14:51

FETÖ'nun suikastçileri silahlarıyla birlikte yakalandı

Balıkesir'de, suikast hazırlığında oldukları değerlendirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) mensup 2 kişi yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, saldırı hazırlığında oldukları değerlendirilen FETÖ/PDY mensubu 2 kişi, kullandıkları araç ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Suikast hazırlığındaki FETÖcü hainlere operasyon

Söz konusu aracın bagajında yapılan aramada, çok sayıda kamuflaj ve asker kıyafeti, çelik yelek ve kelepçe gibi askeri malzemeler, elektro şok cihazı, silahlar ve mermiler ele geçirildi.

Şüphelilerin sorguları devam ederken, hedeflerinin ne olduğuna ilişkin geniş çaplı operasyonun sürdüğü, operasyon kapsamındaki gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

Fetullah Gülen son mesajında 'suikast' demişti..

Darbeci Fetullah Gülen'in Herkül.org sitesinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan Bamteli sohbetinin tanıtımında suikast ve komplo sözcükleri dikkat çekti.

İTİRAFLARA RAĞMEN 15 TEMMUZ'A KONTROLLÜ DARBE TİYATROSU DEDİ

 Fetullah Gülen'in pazartesi günü Herkül.org'ta yayınlanacak konuşmasının tanıtımı şu şekilde:

Hizmet gönüllülerinin bilhassa 15 Temmuz Kontrollü Darbe Tiyatrosundan bu yana çektiği ızdırapların katlanmasına sebep olabilecek önemli bir komploya dikkat çeken Hocaefendi, faili meçhul bir takım suikast girişimlerinin dünya kamuoyunu ikna etmek için düzenlenebileceğini ve bunların da Hizmet'in üzerine yıkılmaya çalışılacağının konuşulduğunu ifade etti.

 ÖRGÜTE SUİKASTLER GELİYOR HAZIRLIKLI OLUN İŞARETİ

 Ayağa düşmüş şekilde konuşulan komplo hazırlığına göre önemli bazı isimlerin öldürülmesi ile Türkiye'de büyük kargaşa çıkarılması planlanıyor. 15 Temmuz'un bir senaryo olduğunu söyleyen yurtdışındaki çevreleri ikna etmek için ellerinden gelen şeytanlığı yapabileceklerini ifade etti. Üçüncü şeytanlık dönemi olarak ifade edilen bu dönemin daha büyük zulümlerin kapısını aralayabileceğine dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 18.8.2017 16:23

İLGİLİ HABERLER