Asayiş
  • 23.5.2018 09:41

FETÖ örgütünün çok sinsi MHP planı!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak suçlamasıyla hakkında dava açılan dönemin Antalya Ülkü Ocakları kadın birimi sorumlusu Pembe Ufuk A. ile ilgili iddianamede ilginç detaylar dikkat çekiyor.

İddianameye, bir örgüt üyesinin MHP'ye sızmak amacıyla ByLock üzerinden cevaplaması için sanığa yönelttiği öne sürülen sorular yansıdı. ByLock yazışma içerikleri incelendiğinde Antalya Ülkü Ocaklarında kadın biriminden sorumlu olan ve 2014'ten beri burada aktif olduğu belirtilen Pembe Ufuk A'dan sorumlu örgüt üyesi olduğu değerlendirilen 205510 ID kullanıcısının, MHP'yi kastederek yönelttiği "Teşkilata giriş yolları nelerdir? İl ilçe teşkilatlarında nasıl yol alınır ve yükselebiliriz?

İl ilçe başkanları ve yürütme kuruluna ne yapsak kendimizi gösteririz? İl ilçe teşkilata giderken diğer taraftan STK’ya gitmeyi nasıl becerebiliriz? İl ilçe teşkilatı istifa edince biz de ediyoruz. Sonrasında ne yapmalıyız, krizden nasıl kâr ederek çıkabiliriz? Onlar gibi konuşmak ve ortamlarına dahil olmak için neleri okumalıyız ve takip etmeliyiz? Referans ve network nasıl oluşturulur?" şeklinde sorular, iddianameye yansıdı.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2018 10:50

İLGİLİ HABERLER