Asayiş
  • 20.9.2018 00:06

Florya'da Azeri iş adamı ofisinde silahlı saldırıya uğradı

Azeri iş adamı İtimat İsmailov ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. İsmailov’u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi Gözel Damirov ise her yerde aranıyor. İş adamının, gazeteci Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi

Bakırköy Florya’da Azeri işadamı İtimat İsmailov kendi ofisinde başından ve kalbinden vurularak öldürüldü. İsmailov’u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi Gözel Damirov ise her yerde aranıyor.

Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

Florya'da ofisinde alacak verecek meselesi yüzünden silahlı saldırıya uğrayan Azeri iş adamı Etimad İsmayilov, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ofiste inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüpheli Gözel D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Florya Şenlikköy Mahallesi'nde Florya Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu öğrenilen Etimad İsmayilov ve Gözel D. Florya'daki ofiste bir araya geldi.

İş adamı Etimad İsmayilov ile Gözel D. arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Gözel D. işadamı İsmayilov'u başından ve kalbinden silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Saldırı sonrasında ağır yaralanan Azeri iş adamı İsmayilov en yakın özel hastaneye kaldırılarak müdahale edildi. Yapılan müdahalelerin ardından iş adamı İsmayilov kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ofisin bulunduğu yere gelerek inceleme yapan polis ekipleri, il genelinde şüpheli Gözel D.'yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2018 00:55

İLGİLİ HABERLER