Asayiş
  • 1.5.2016 10:00

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde patlama, 2 şehit

Son dakika haberi: Gaziantep'te patlama

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gaziantepte bomba yüklü araç patlatıldı! Ölü ve yaralılar var


Gaziantep'te bomba yüklü araç patlatıldı! Ölü ve yaralılar var - Tıkla İzle

Gaziantep'te bomba yüklü aracın patlatıldığı iddia ediliyor. Aracın emniyete giriş yapmadan bariyerlerin gerisinde patladığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın ardından silah seslerinin duyulduğu belirtiliyor. Şiddetli patlamada çevredeki binaların camları kırıldı.

Gaziantepte bomba yüklü araç patlatıldı! Ölü ve yaralılar var

BOMBALI SALDIRIDA ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Gaziantep’te bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan polislerden birinin daha şehit olduğu öğrenilirken, olayda şehit sayısı 2’ye yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu cadde üzerinde sabah saatlerinde bomba yüklü bir araç infilak ettirildi. Patlama Serdar Şakir isimli polis şehit olurken, 19’ü polis 23 kişi de yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralı polislerden birinin daha şehit olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yaralılarının tedavilerinin devam ettiği, yaralı polislerden 3’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

GAZİANTEP VALİLİĞİ: “SALDIRIDA 23 KİŞİ YARALANDI”

Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Şehitkamil ilçemiz İncilipınar mahallesinde Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu 36004 nolu cadde üzerinde bugün saat 09.17’de bomba yüklü bir araç infilak ettirilmiştir. Saldırıda 1 polis memurumuz şehit olurken, 19 polis ve 4 sivil vatandaşımız yaralanmış olup, yaralılarımıza sevk edildikleri hastanelerde gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimiz ve şehrimize geçmiş olsun" denildi.

Polis haber merkezinden yapılan anons ile tüm ekipler, olay yerine gelen sahte 112 ambulanslarına karşı uyarıldı. Öte yandan, patlamanın şiddeti ile çevredeki iş yerlerinin cam ve çerçeveleri dökülürken, maddi hasar meydana geldi. Olayı gördüklerini belirten esnaf, olay yerindeki patlama sesi ve ardından ise alev topunu gördüklerini söyledi. 
 

ORHAN ERKILIÇ - SERHAT DEMİR

Bombalı saldırıda şehit sayısı 2ye yükseldi

Vali Yerlikaya olayın olduğu yerde incelemelerde bulundu

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, 1 polisin şehit olduğu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığı patlamanın ardından olayın yaşandığı bölgeye gelerek inceleme yaptı.

Vali Yerlikaya olayın olduğu yerde incelemelerde bulundu


Vali Yerlikaya olayın olduğu yerde incelemelerde bulundu - Tıkla İzle

1 polisin şehit olduğu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren olayın yaşandığı emniyet müdürlüğü binası önüne geldi. Buradaki aracı inceleyen Vali Yerlikaya ile Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, olayla ilgili polis müdür ve amirlerinden bilgi aldı.

ORHAN ERKILIÇ - SERHAT DEMİR

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:17

İLGİLİ HABERLER